fbpx
Nr 2 V2@4x

Termeni și condiții

‎ ‎

ORIGINIAT.RO în calitate de vânzător, este denumirea comercială a Asociația “Origini” de Analiză Tranzacțională Relațională, ONG de naționalitate româna cu sediul social în București, Sector 3, Str. Sold. Radu Tina, Nr. 43, cod unic de înregistrare fiscală 41721900.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor cuprinse în acest document electronic. Pentru o bună înțelegere recomandăm citirea acesor termeni în întregime.

Asociația “Origini” de Analiză Tranzacțională Relațională își asumă dreptul de a modifica acesști termeni și condiții fără o notificare a utilizatorului site-ului.

 

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea biletelor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

 

Prin completarea şi trimiterea formularului de înscriere ce apare pe originiat.ro, clientul/cursantul se înscrie la cursurile/evenimentele sau achiziționarea serviciilor/produselor care figurează în cursurile Asociatiei Origini şi răspunde pentru corectitudinea datelor furnizate de el. Adresa de e-mail sau numărul de telefon indicat greşit atrage după sine neînregistrarea înscrierii/solicitării, dat fiind faptul

că Asociația “Origini” de Analiză Tranzacțională Relațională nu poate contacta cursantul. – Comanda și condițiile sale specifice.

 

Titlul și Protecția Proprietății Intelectuale

Conținutul acestui site este custodele unor drepturi deținute cu strictețe, fiind interzisă orice formă de utilizare, reproducere, distribuire, transmitere sau expunere în afara limitelor expres și legal permise. Extracția oricăror informații urmată de utilizare în scopuri comerciale care depășesc sfera copierii private reglementate de lege sau pentru scopuri de vânzare sau licențiere, fără a obține în prealabil

consimțământul scris al deținătorilor drepturilor de proprietate, constituie o încălcare flagrantă a termenilor și condițiilor impuse.

 

Rezervarea Drepturilor de Modificare și Întrerupere a Serviciilor

 Administratorul acestui site afirmă, cu fermitate, prerogativa de a transforma în mod neașteptat structura și interfața fiecărei pagini sau subpagini a platformei în orice moment, cu o libertate de acțiune aleasă subiectiv. Cu dreptul asupra timpului său, poate decide să întrerupă temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile oferite publicului prin intermediul acestei platforme fără a emite vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

În cazul în care aveți dileme sau nelămuriri cu privire la acești termeni de utilizare, vă încurajăm să ne contactați printr-un formular dedicat de contact sau la adresa de email contact@originiat.ro. Suntem aici pentru a vă oferi clarificări și răspunsuri la eventualele întrebări pe care le puteți avea. Transparența și comunicarea deschisă reprezintă fundamentul relației noastre cu utilizatorii, iar noi suntem dedicați să vă asigurăm o experiență online cât mai plăcută și satisfăcătoare.


Procesul de Livrare al Serviciilor și Produselor

Comenzile plasate pe site-ul originiat.ro sunt validate printr-un e-mail de confirmare transmis după finalizarea cu succes a comenzii. Biletele sau accesul către serviciile și produsele solicitate sunt expediate electronic prin e-mail într-un interval de maximum 48 de ore de la finalizarea tranzacției.
La finalizarea cu succes a comenzii online, utilizatorul-cumpărător primește pe adresa de e-mail indicată biletele achiziționate.


Produsul digital/ Biletele

Biletele digitale sunt furnizate exclusiv în format electronic, fiind expediate la adresa de e-mail indicată în comandă. Astfel, acestea nu se prezintă sub forma unor produse fizice ce necesită livrare către client. Plata pentru produsele digitale se realizează în exclusivitate online, fie prin card de debit, fie prin transfer bancar.

 

Înscrierea la cursuri/ Achiziționarea biletelor

Butonul de înscriere este strategic plasat în partea dreaptă a paginii de prezentare a fiecărui curs/eveniment/serviciu. Înainte de a vă înscrie/angaja pentru plată, vă recomandăm cu insistență să parcurgeți cu atenție detaliile esențiale: domeniu, prezentarea trainerului/specialistului, data de începere (perioada de desfășurare),

frecvența, taxa de curs/serviciu, locația desfășurării și numărul maxim de locuri disponibile la curs (atunci când este cazul). Pentru a vă înscrie la un curs/eveniment sau pentru a achiziționa un curs digital/serviciu de la Asociația “Origini” de Analiză Tranzacțională Relațională, trebuie să faceți clic pe butonul ÎNSCRIE-TE/CUMPĂRĂ și să completați câmpurile specificate în mesajul de înscriere/invitație pentru achiziție a serviciului/produsului.

 

Prețuri și modalitate de plată

Toate prețurile afișate pe site sunt exprimate în. Locurile la cursuri și evenimente de pe site-ul originiat.ro sunt disponibile în limita locurilor existente în sala de curs sau conform acreditărilor.
Plățile se pot realiza prin intermediul cardului de debit sau prin transfer bancar. Plata prin intermediul cardului este procesată prin Netopia Payments. Securizarea datelor este realizată printr-un certificate SSL, datele transmise fiind criptate. Plata prin transfer bancar se face pe baza proformei generată în urma comenzii dumneavoastră.

 

Facturare

Pentru comenzile plasate în numele unei entități juridice, vom emite facturi fiscale, chiar și

proforme pentru cei care optează pentru plata prin transfer bancar.

 

Returnarea banilor pe biletele achiziționate / Anulare

Returnarea banilor pe biletele achiziționate se poate fi efectua în termenele şi cu respectarea condiţiilor menționate mai jos, prin transmiterea unei solicitări în acest sens către contact@originiat.ro.

În cazul în care cererea de returnare este depusă cu maxim 14 zile înainte de data

desfășurării evenimentului/ cursului. Pentru a fi valida, pe lângă condiția de 14 zile, cumpărătorul trebuie să transmită solicitarea pe adresa contact@originiat.ro pentru a se lua în calcul solicitarea.
Restituirea banilor clienților care solicită anularea achiziției de servicii/bilete digitale va fi procesată în termen de maxim 14 zile, începând de la momentul acceptării solicitării prin email. În cadrul solicitării transmise prin email, este imperativ să specificați contul din care s-a efectuat plata online, astfel încât suma să poată fi restituită în același cont.

 

 

Scroll to Top