fbpx
Nr 2 V2@4x

MNT® în Cuplu și Familie​

Model numerologic de tipologizare®MNT® este un instrument desprins din sfera „educație; instruire”, determinat de termeni și concepte specifice numerologiei practice, ce poate fi aplicat cu succes în diferite sisteme, de la om, la familie, la organizație, instituție sau la societate, cu scopul de a optimiza modul de înțelegere și de gestionare a acestora. 

Utilizând MNT® pot fi realizate programe de modelare comportamentală personală și profesională ce asigură bunăstarea și prosperitatea, deci creșterea calității vieții.

 

MNT® este o metodă simplă și standardizată ce operează cu arhetipurile cifrelor de vibrație de la 1 la 9. Arhetipul numerologic se aplică în orice context în care întâlnim un simbol numeric, o cifră.

Nu este nimic magic și nici profetic, ci este vorba despre calcule matematice concrete și interpretare obiectivă, căci practicianul MNT® lucrează cu bazele și principiile fixe descrise de cele 9 arhetipuri numerologice, fără să facă aprecieri subiective și fără să se lase influențat de subiectul analizei

                                                                       

În sfera cuplului și a familiei, Modelul numerologic de tipologizare® oferă posibilitatea de a crește calitatea relațiilor prin identificarea rapidă a mecanismelor de funcționare mentală, emoțională și fizică (motivații, nevoi, dorințe și frici), implicate în dinamica relațională.

Relația cu partenerul (Proiectul comun de viață) se construiește atât în baza elementelor de complementaritate, cât și de compatibilitate, astfel că MNT® facilitează conștientizarea existenței aspectelor în comun, cu potențial de apropiere relațională, cât și a aspectelor diferite, cu potențial de separare.

Utilizând MNT® în cuplu, pot fi identificate rapid comportamentele predominante în relație, raportul de forțe psihice și emoționale, ce oferă fiecare și ce așteptări are de la partener, dar și de la relație, calitatea de familist, capacitatea de exprimare a emoțiilor și de empatie, în același timp de implicare în relație, de asumare a responsabilităților, dar și nivelul de pragmatism și capacitatea de propunere a scopurilor comune și de urmărire a lor.

În relația cu copilul (Proiectul de viață al părintelui), MNT® oferă părintelui posibilitatea de a susține copilul și de a veni întâmpinarea cerințelor sale de dezvoltare conform potențialul nativ al acestuia, asigurându-i o educație personalizată și evitând, astfel, apariția unor conflicte și tensiuni generate de un dezacord între abilitățile înnăscute ale copilului și ceea ce părintele consideră, cu toate bunele intenții, că este bine pentru el.

Analizând interacțiunea și dinamica dintre tiparele arhetipale și prin viziunea sistemică, integrativă asupra celor 9 sisteme din structura matriceală umană, MNT® în cuplu și familie facilitează și optimizează:

  • procesele de autocunoaștere
  • comunicarea conștientă și ecologia relațională
  • procesul de maturizare în plan personal și relațional

Webinarul se va desfășura live și va fi înregistrat. Cei care își doresc să participe, dar nu pot ajunge la webinar pot pre-comanda (comanda nu se mai poate face după data webinarului)  webinarul înregistrat. Accesul la materialul înregistrat este de 30 zile.

Formatori: Roxana Iorgulescu Bandrabur și Adriana Nicolae – fondatori, teoreticieni și practicieni ai Modelului numerologic de tipologizare®

2.webinar 2 Mnt

125.00 RON

* Se va încărca înregistrarea în maxim 72 de ore dupa acesta va fi live! 

Scroll to Top