fbpx
Nr 2 V2@4x

MNT® în Cultura organizațională

Model numerologic de tipologizare®MNT® este un instrument desprins din sfera „educație; instruire”, determinat de termeni și concepte specifice numerologiei practice, ce poate fi aplicat cu succes în diferite sisteme, de la om, la familie, la organizație, instituție sau la societate, cu scopul de a optimiza modul de înțelegere și de gestionare a acestora.

Utilizând MNT® pot fi realizate programe de modelare comportamentală personală și profesională ce asigură bunăstarea și prosperitatea, deci creșterea calității vieții.

 

MNT® este o metodă simplă și standardizată ce operează cu arhetipurile cifrelor de vibrație de la 1 la 9. Arhetipul numerologic se aplică în orice context în care întâlnim un simbol numeric, o cifră.

Nu este nimic magic și nici profetic, ci este vorba despre calcule matematice concrete și interpretare obiectivă, căci practicianul MNT® lucrează cu bazele și principiile fixe descrise de cele 9 arhetipuri numerologice, fără să facă aprecieri subiective și fără să se lase influențat de subiectul analizei.                                                        

 

 

Prin Modelul numerologic de tipologizare® poate fi cunoscut potențialul (calități și vulnerabilități) angajaților la nivel individual – analizând data nașterii, știut fiind faptul că nu avem cu toții aceeași înclinație pentru aceeași meserie, aceeași energie sau voință, creativitate, dorință de implicare sau capacitate de muncă, dar și la nivel colectiv – analizând grupul/departamentul în raport cu întreaga organizație.

 

Beneficiile aplicării MNT® în cultura organizațională:

  • este evitat conflictul social-psihologic din colectiv
  • este realizată selecția, repartizarea și avansarea în posturi și funcții a personalului
  • este efectuată organigrama locurilor de muncă în conformitate cu pregătirea profesională a angajaților și în concordanță cu trăsăturile individuale ale acestora, așa cum reies din matrițele psihoenergoinformative
  • sunt identificate interesele superioare în colectiv și posibilitățile de creștere prin analiza priorităților de vârstă în grupă și a calităților relațional-sociale
  • sunt identificate rapid tipologiile de angajați corespunzători obiectivului propus

 

Utilizând MNT®, dinamica în colectiv poate fi armonizată rapid, operând câteva schimbări minime: de la schimbatul locului fizic în birou, la permutări de personal între echipe (fie acestea aflate în același spațiu fizic sau în mediul online). Sarcinile sunt repartizate țintit, în așa fel încât să crească eficiența și productivitatea. Astfel, pot fi identificate cele mai eficiente metode personalizate de motivare, fiindcă omul este și subiect, nu doar obiect ce poate fi măsurat și cântărit.

 

Webinarul se va desfășura live și va fi înregistrat. Cei care își doresc să participe, dar nu pot ajunge la webinar pot pre-comanda (comanda nu se mai poate face după data webinarului)  webinarul înregistrat. Accesul la materialul înregistrat este de 30 zile.

 

Formatori: Roxana Iorgulescu Bandrabur și Adriana Nicolae – fondatori, teoreticieni și practicieni ai Modelului numerologic de tipologizare®.

3. Webinar 3 Mnt

125.00 RON

* Se va încărca înregistrarea în maxim 72 de ore dupa acesta va fi live! 

Scroll to Top