fbpx
Nr 2 V2@4x

Webinar Burnout

Să înțelegem fenomenul Burnout prin AnalizaTranzacțională

Cu toții am auzit despre ‚burnout’, despre acea limită către care am împins prea mult, fără a anticipa, de cele mai multe ori, efectele grave sau chiar devastatoare pe care acest fenomen le poate avea asupra corpului sau psihicului nostru.

Mânați de cele mai multe ori de o serie de factori, cum ar fi presiunea de a ne conforma la standarde ridicate, autoexigența excesivă și nevoia de a fi mereu disponibili și eficienți, nu bănuim de fapt că, toți acești factori sunt un rezultat al experiențelor și influențelor din copilărie și că ei determină modul în care ne raportăm la noi și la ceilalți.

Webinar-ul la care vă invităm, propune o incursiune în propria noastră viață, a gândurilor și comportamentelor pe care le-am dezvoltat în copilărie, și care ne-au influențat și ne influențează devenirea.

Analiza tranzacțională numește aceste modele de gândire și comportamentale ’drivere’. Ele îi motivează pe oameni să acționeze într-un anume fel în viața lor de adulți, crezând că ’așa este normal’ și că „eu sunt OK așa cum sunt doar dacă…”. Ca, de exemplu: „Fii Perfect!”, „Fii Puternic!”, „Fă pe plac!”, „Încearcă din greu!”, „Grăbește-te!”. Cunoaștem cât este de important ca oamenii să își identifice, confrunte driverele și să își consolideze resursele personale pentru a preveni sau gestiona burnout-ul.

Dacă alegi să ni te alături, îți garantăm o călătorie către tine însăți (sau însuți), în care (te) vei descoperi și vei învăța cum să-ți gestionezi lumea interioară pentru a putea preveni burnout-ul.

Webinarul se va desfășura live și va fi înregistrat. Cei care își doresc să participe, dar nu pot ajunge la webinar pot pre-comanda (comanda nu se mai poate face după data webinarului)  webinarul înregistrat. Accesul la materialul înregistrat este de 30 zile.

Facilitator: Eduard Varain. Eduard este trainer și consultant organizațional. Mai multe despre Edi puteți citi aici https://originiat.ro/echipa/


Burnout

125.00 RON

* Se va încărca înregistrarea în maxim 72 de ore dupa acesta va fi live! 

Scroll to Top