fbpx
Nr 2 V2@4x

MNT® în Educație

Model numerologic de tipologizare®MNT® este un instrument desprins din sfera „educație; instruire”, determinat de termeni și concepte specifice numerologiei practice, ce poate fi aplicat cu succes în diferite sisteme, de la om, la familie, la organizație, instituție sau la societate, cu scopul de a optimiza modul de înțelegere și de gestionare a acestora.

Utilizând MNT® pot fi realizate programe de modelare comportamentală personală și profesională ce asigură bunăstarea și prosperitatea, deci creșterea calității vieții.

 

MNT® este o metodă simplă și standardizată ce operează cu arhetipurile cifrelor de vibrație de la 1 la 9. Arhetipul numerologic se aplică în orice context în care întâlnim un simbol numeric, o cifră.

Nu este nimic magic și nici profetic, ci este vorba despre calcule matematice concrete și interpretare obiectivă, căci practicianul MNT® lucrează cu bazele și principiile fixe descrise de cele 9 arhetipuri numerologice, fără să facă aprecieri subiective și fără să se lase influențat de subiectul analizei.                                                                                                                                         

Ființa umană este o combinație complexă a celor 9 arhetipuri, care se manifestă într-o dinamică unică și irepetabilă la fiecare.

Aplicând Modelul numerologic de tipologizare®, cadrele didactice pot cunoaște potențialul nativ (calități și vulnerabilități) al elevilor la nivel individual, analizând data nașterii, dar și la nivel colectiv, analizând grupul/echipa în raport cu întreaga clasă. Astfel, pot fi identificate cele mai eficiente metode de motivarepersonalizate.

Beneficiile aplicării MNT® în educație constau în optimizarea:

  • modului de înțelegere, în primul rând, a personalității elevului
  • modului de gestionare a dinamicii relației profesor – elev și elev – elev
  • modului de adaptare a cadrului didactic la realitatea obiectivă a grupului de elevi și a activității sale profesionale

MNT® completează tabloul metodelor de eficientizare a practicii educaționale, fiind o metodă complementară științelor psihopedagogice clasice, un adaos educaţional subsumat educaţiei nonformale, și nu intră în competiție cu alte metode sau domenii.

Acest instrument a fost propus dascălilor români spre studiu și verificare încă din luna ianuarie a anului 2021, în cadrul proiectului gratuit „MNT® – o 9 legătură dascăl-elev”, ajuns în 2024 la cea de-a IV-a ediție.

Webinarul se va desfășura live și va fi înregistrat. Cei care își doresc să participe, dar nu pot ajunge la webinar pot pre-comanda (comanda nu se mai poate face după data webinarului)  webinarul înregistrat. Accesul la materialul înregistrat este de 30 zile.

Formatori: Roxana Iorgulescu Bandrabur și Adriana Nicolae – fondatori, teoreticieni și practicieni ai Modelului numerologic de tipologizare®

1.webinar 1 Mnt

125.00 RON

* Se va încărca înregistrarea în maxim 72 de ore dupa acesta va fi live! 

Scroll to Top